maanantai 10. heinäkuuta 2017

Pärnu IDS


Päästiin livahtamaan Lassen kanssa kahdestaan kansainväliseen koiranäyttelyyn Pärnuun. Perjantaina lähdettiin uudella megastarilla Tallinnaan joka oli kyllä viimeisen
päälle hienoin laiva jossa olen ikinä käynyt. Nastalla oli haiseva vastalause kuskinpenkillä odottamassa, liekö olisi halunnut lähteä laivan sisätiloihin tutustumaan vai neljästi ristiinruokitun koiran kiitos tukevista aterioista.  Nasta osaa hyvin näytellä nälkäistä ;) Olikin aikamoinen hässäkkä siivota penkki nopeasti puhtaaksi, Lassen ilme oli pelkästään näkemisen arvoinen ja meinasin kuolla nauruun.  Paskemmin reissu ei ainakaan voisi alkaa ;)


Koiranäyttelyyn oli ilmoitettuna neljä seisojaa jotka kaikki olivat narttuja. Tuomarit tykkäsivät erittäin paljon Nastasta, Jelena Kruus jäi rupattelemaan sille niitä näitä ja kehäsihteeri lohdutti Lassea että Nasta voittaa varmasti vaikka Sopupelin sa.n jälkeen paras narttu kehään joutuukin. Nasta voitti molempina päivinä ja Sopupeli oli PN2 joten sille automaattisesti siirtyy sekä sertit sekä cacibit. Seurueessa mukana ollut Hirviluolan Kille sai myös molempina päivinä sertit ja cacibit joten tulosten perusteella paremmin ei olisi enää voinutkaan mennä.






Pärnu ei pettänyt tänäkään vuonna, ylivoimaisesti paras lomailukohde ja säät suosivat jälleen. Ensi vuonna taas uudelleen,  Nasta pääsee silloin veteraaneihin ja toivottavasti uusi juniorikin olisi matkassa mukana:) Kiitos kaikille asianomaisille jotka mahdollisti tämän hienon reissun.  Vesannon Kimmollekin laitoin viestiä, on myynyt melkoisen koiran joka kelpaa kaikille tuomareista riippumatta ja luonne on puhdasta kultaa. Kiitos!






Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Hei, Blogi ja kennelsivumme löydät jatkossa täältä -  NASTASTI kennel . Tervetuloa tutustumaan.