keskiviikko 3. kesäkuuta 2015

Nasta kävi tiineysröntgenissä




 Nastalla tiineysvuorokausia takana 52. Päädyimme ottamaan tiineysröntgenkuvat varmuudeksi koska tarkasta ruokamäärästä huolimatta on totaalisen pullahtanut ja kilojakin oli tullut miltei kuusi lisää. Kävimme röntgenissä Lappeenrannan Univetissä ja haastellisinta oli saada Nastan hännänheilutus loppumaan kuvaa otettaessa. Kuvassa näkyi sama määrä mitä ennustin ja ehkä yksi pentu mahtuisi
 kähvelletyn evässämpylän taakse. Eli 7 ja epävarma yksi, ei missään nimessä enempää. Olisi pitänyt ottaa kirjallisena että yli kahdeksan menevät eläinlääkäri voi ostaa itselleen;)

Kyyhkyscorneriin senverran että vappuna saapuneilta kyyhkyiltä ensilennot onnistuivat hienosti. Matkalentoja ollaan harjoiteltu, kyllä naapurit taas ihmettelee kun pikkufabiasta löytyy lapset, kyyhkyt sekä koirat kaikki sulassa sovussa. Nastaa tilanne taisi vähän kuumottaa kun näki takakontista suoraan kevythäkkiin jossa kyyhkyset matkusti. Peräänmenijä ei ole ollut vuosiin mutta nyt vähän luisti minun makuun liian pitkälle. Kirosin pillin puuttumista mutta saatiin hyviä toistoja joihin oli hyvä lopettaa. Päteviä lintuja, olivat kotona huomattavasti ennen minua ja aivan kuin eivät olisi missään käyneetkään.
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Hei, Blogi ja kennelsivumme löydät jatkossa täältä -  NASTASTI kennel . Tervetuloa tutustumaan.