maanantai 26. helmikuuta 2018

5kk


Tänään Porin pää-pentue on 5kk vanha.  Riemu kävi mustin ja mirrrin puntarissa,  18.4kg  ja korkeutta n. 50cm.  Uusimmat taidot ovat vessanpöntöstä juominen kannen olessa kiinni sekä  roskapussista varastaminen.  Nasta on kouluttanut itselleen manttelin perijän,  Do as I Do - mallioppiminen on hyvin vahvaa :)

Kyyhkyillä toimii nyt sinnepäin,  viimeeksi  toiveissa oli  rämäpäistä peräänmenoa alamäkeen liikekuvien toivossa ja teki täsmälleen päinvastoin. Nosti ja luopui, ei luistanut milliäkään perään. Mikälie mielenoikku, muutaman ruudun Jani sai silti otetuksi vaikka liikekuvat jäikin tälläkertaa haaveeksi.

Riemun kanssa meinasin eräänä iltana joutua törmäyskurssille kun se vaan seurasi minua ja oli selvästi levoton.  Vein pihalle,  täytin vesikuppeja, mulkoilin tuimasti ja mikään ei tuntunut tehoavan.Kotiaskareista ei tullut mitään joten luovutin itsekkin ja lähdin yläkertaan. Kun pääsin makuuhuoneeseen Riemukin selvästi huojentui ja kömpi jalkopäähän tyytyväisenä nukkumaan joten samalla selvisi pilkulikan suuri ongelmakin. Eli hän oli  vain unikaveria vaille ei mitään muuta. Kyllä hymyilytti, luulen että Aino olisi keksinyt tämän paljon minua nopeammin:)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti