maanantai 23. huhtikuuta 2018

Nose Work Askola


Nastasti NJ Simppeli suoritti Nose Work 1-luokan sadalla pisteellä Askolassa.  Lysti oli kahdessa osiossa 2 nopein (ulkoetsintä ja laatikot)  sekä kokonaiskilpailun 2./36. Täytyy olla tyytyväinen,  3* 100 pistettä on nyt plakkarissa ja jokaisessa kokeessa ollut kokonaiskilpailun kärjessä.


Nastasti Porin Pääpimu yllätti positiivisesti ja ensi metreistä alkaen hakukuvio näyttää hyvältä. Nousee automaattisesti tuuleen,  oli ohjaajan kulkusuunta sitten mikä tahansa.  Eilen pyöritti kuviota taaksepäin kun minä kävelin tuttua polkua eteenpäin. Myötätuulihaku tuotti tulosta kahden lehtokurpan verran.  Luokkaa riittää, kuskista ei niin takeita mutta yritetään parhaamme. Vähän erilaisempi kuin edeltäjänsä,  harvemmin puolivuotiaalle miettii tutkapantaa koska haku on riistalle pyrkivää ja itsenäistä mutta tottelevaisuus vielä eskariasteella. Mieli pysyy virkeänä haasteiden edessä, onpa onni että ollaan tähän rotuun päädytty.

Riemu is promising huntingdog and she runs a like hell. Lasse is very excited and Im not sure is she possible to contol :)

First field training.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti