lauantai 20. helmikuuta 2016

Lahti Royal Canin pentunäyttely 13.2.2016


Lysti (Nastasti NJ Simppeli) pääsi viimeistä kertaa pentuluokkaan Lahdessa. Tuomarina Rainer Vuorinen ja arvostelu oli jälleen koiran näköinen. Tuloksena PEK1 KP ja Rop-pentu. Seuraavaa näyttelyä ei olla edes mietitty, saa vahvistua sekä jäntevöityä kaikinpuolin erityisesti liikkeiden osalta.

"Terverakenteinen.Hyvät mittasuhteet.Hyvä pennun pää. Avoimet tasapainoiset kulmaukset.Hyvä häntä. Oikealaatuinen turkki ja hyvät liikkeet."
Kuvassa Lysti 8kk, korkeutta 57cm ja painoa 22kg

Luumäen koirahiihtoladulla käytiin ensimmäistä kertaa tänävuonna. Hyvällä tuurilla päästiin iskemättömälle ladulle ja saatiin kaikessa rauhassa hiihdellä omaan tahtiin. Rataprofiili on helppo,  loivaa laskua ja kevyttä ylämäkeä hyvällä näkyväisyydellä 2.7km verran. Kiersin kympin koiria takakontista vaihdellen ja musiikkia kuunnellen. Todellista laatuaikaa,  nautin jokahetkestä. Liikunnan merkitys on entisestään korostunut kun ei voi lähteä silloin kun huvittaa ja tässä meni kaksi kärpästä yhdellä iskulla. Palauttelevana vein lapset pulkkamäkeen ja harvoin meillä on näin rauhallista perjantai iltana:)


Lystin koulutus etenee ja tänään viimeeksi hämmästelin että antaa lenkeillä hämmästyttävän hyvin kiinni mitä taas viimeviikolla ei tehnyt lainkaan. Joutuikin teoistaan tilille,  koska a. ei tullut luokse ja b. ei pysynyt käskystä paikallaan jotta kävelisin sen luokse. Häädin tottelemattoman nulikan vieläkin kauemmaksi ja ilmeisesti Lystillä raksutti että ehkäpä parempi tossunalla kuin taivasalla:) Järkikoira kaikinpuolin ja luotan siihen että hyvä tulee vaikka onkin emäänsä verrattuna melkoisen aikaansaava riiviö. Ainakin se osaa istua ja tänään teki niin karkkojänikselle. Vähänkö olin että vau, ehkäpä isoin juttu tähän asti. Laitan vielä tähän loppuun Nosework huone-etsintä videon. Penkin alapuolella on huonekalutassu jossa kaksi tippaa eukalyptusta. Hyvin löytää ja keskittyy häiriötekijöistä huolimatta. Helpolta näyttää, mutta oikeasti koira on kelvollinen enkä ole sellaista paikkaa keksinyt mistä haju jäisi löytämättä. Video.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Hei, Blogi ja kennelsivumme löydät jatkossa täältä -  NASTASTI kennel . Tervetuloa tutustumaan.