lauantai 15. huhtikuuta 2017

Lappeenranta IDS


Karkkareiden näyttelyvuosi on nyt korkattu Kansainvälisessä koiranäyttelyssä Lappeenrannassa.  Seisojat arvosteli uusi tuttavuus,  Riitta Niemelä.  Lysti oli kehässä ensimmäisenä,aamulla epäilytti suuresti koska karva kerkesi hiukan pitkäksi ja massakuuri tarttui enemmän omistajaan kuin koiraan. Mutta avoimin mielin ja pakko hakea myös Suomesta jottei tule turhia puheita Kaer-kokeissa kun avoimeen luokkaan vaaditaan näyttelytulos eikä ulkomaiset KoiraNetissä näy jos joku uteliaaksi heittäytyy.  Arvostelu oli aivan koirannäköinen ja oli NUO ERI1. Nasta kilpaili valioluokassa ja oli ainut joka sai sa.n joten VAL ERI1 SA PN1 CACIB ROP. Täydessä ryhmässä viimeisestä podiumpaikasta väännettiin lyhkärin kanssa ja se oli lopulta RYP4.  Hieno päivä,  olen enemmän kuin tyytyväinen.




Erinomaista viikkoa täydentää Nastasti NJ Aapelin sekä Sopupelin terveystulokset. Arviona A/A tai A/B ja 0/0.

Ja loppuun vielä pentuesuunnitelmista,  urokseksi valikoitui nuori lupaava herrasmies Brunotytön Hecler.  Olen todella innoissani tästä mahdollisuudesta ja koiran nähtyäni vakuuttunut siitä että intuitiivinen aavistus Niestassa osui juuri oikeaan.



 Odotan pennuilta varhaiskypsyyttä ja varmaa otetta riistalla sekä hyväpäisyyttä arjessa kohtuullisen ulkonäön sekä terveyden lisäksi. Tulevaisuus näyttää, yhdistelmästä voi kysellä lisää minulta tai Lasselta.




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Hei, Blogi ja kennelsivumme löydät jatkossa täältä -  NASTASTI kennel . Tervetuloa tutustumaan.