maanantai 10. huhtikuuta 2017

Mätsäreitä, evtokoa ja kevätreissu Tallinnan voittajaan


Nasta ja Lysti pääsivät testaamaan osaamistasoa Kouvolan ev.tokokokeeseen. Nasta aloitti Voittajaluokalla, seuruu ei ollut parasta Nastaa ja muutenkin tuntui olevan omissa ajatuksissa. Mutta äniväi, tiukka tuomari, hyppymetallinouto nollille ja saldona 250p, luokkavoitto ja kuuttapistettä vajaa ykkönen. Saa olla tyytyväinen ja kelpo tulos ensimmäiseksi kokeenomaiseksi. Lysti teki alokkaassa liudan kymppejä ja nolla tuli kauko-ohjauksessa koska  jäi liikkurin näyttötauluun jumiin. Pisteitä jäi 170p ja ykkösen arvoinen suoritus.  Yhteistyöpisteet olivat Lystillä 10 ja Nastalla 9.


Mätsärissä tuli pyörähdettyä Joutsenossa sekä Kouvolassa.  Joutsenossa koiria 160, Nastalle  totosija isoissa koirissa ja Weppi oli BISVET 3. Kouvolassa sensijaan koiria 209 ja Nasta voitti vajaa 60 isoa koiraa ja oli näyttelyn BIS4. Weppi jälleen BISVET 3/ koiria yli 20.


Kevätreissulle Tallinnaan pääsi Weppi ja tyttöjen lempparikikkura mudi-Aksu.  Reissu onnistui yli odotusten, Aksu sai ensimmäisen Sertin sekä Cacibin ja Wepistä tuli Tallinnan veteraani voittaja 2017.  Weppi sai myös sa.n ja oli PN2. Pidän  hyvänä suorituksena miltei 11vuotiaalta koiralta. Arvostelu oli erinomainen eikä tälläkertaa jaksettu mainita edes kokoa ;) Ekinokokkileimoja laskiessani huomasin tämän olevan  Wepin kymmenes ulkomaanreissu ja hymyssä suin saa jokaista reissua muistella.  Tältä reissulta päällimmäisenä jäi mieleen että taas kerran oli aivan mahdoton tehtävä löytää paldiskimaantie ensimmäisellä kerralla ja paikallinen taksikuskikin totesi että meidän kartta on aivan paska.Kommentti oli melkoisen osuva tunnin harhailun jälkeen kun oltiin lähinnä kierretty ympyrää. Paska mikä Paska mutta perille löydettiin ajoissa;) Aino oli lähtiessä huolissaan  että miten osataan mäkkäristä tilata oikeat ruuat mutta se kävikin helposti kun ei tarvinnut asioida ihmisten kanssa.  Näyttötaulusta valittiin ateriat, juomat sekä lisukkeet, maksettiin valmiiksi koneeseen ja vuorolapulla sai hakea valmiit eväät tiskiltä. Tavallaan hauskaa mutta toisaalta kone korvaa jälleen työntekijöitä ja luulen että systeemi rantautuu myös Suomeen. Mukava reissu kaikinpuolin ja monta kokemusta rikkaampana kotimatkalle <3

My georgeous Girl,  Irezumi Calor Do Sol and New tittle <3




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Hei, Blogi ja kennelsivumme löydät jatkossa täältä -  NASTASTI kennel . Tervetuloa tutustumaan.