lauantai 5. elokuuta 2017

Ylämää RN 5.8


Kille ei pääse lomalle näyttelytouhuista, viimeinen serti on tiukoilla ja yritetään vielä Luumäellä. On kyllä kaikinpuolin mukava koira jota on ollut ilo esittää. Kuusi näyttelyä luokkavoitoilla (3*SERT 3*CACIB 2*EE SERT 1*VARASERT 3*ROP 2*VSP) ja nyt ensimmäistä kertaa hävittiin paremmalle jo kilpailuluokassa. Rainer Vuorinen ei antanut Kotkassa kenellekään urokselle sa.ta joten kaksi tyhjää lappua on nostettu peräkkäin.  Kotkassa sa olisi riittänyt cacibiin ja sertin,  nyt avoimen luokan voitolla varasert olisi kirkastunut pykälää paremmaksi. Mutta laadukkaita koiria on mukava esittää ja suuremmin ei haittaa vaikka muutaman joutuisikin vielä kiertämään ;)

Nastasti NJ Sopupeli kävi suorittamassa avoimen luokan vesityökokeen täysillä pisteillä, joten paljon onnea Heikki ja Sopu!

Nastasti NJ Simppeli eli Lysti on päässyt mustikkamaille kaveriksi ja toissapäivänä kummastelin sen hakua kun tekee outoa pistoa samaansuuntaan. Kolmannella kerralla alkoi emännälläkin raksuttamaan että parempi jättää mustikkasanko maahan ja käydä katsomassa mitä koiralla on mielessä. Arvata saattaa että oli löytänyt teeripoikueen, seisoskeli vielä varhaiskoivupöpelikköön mutta tyhjä kakkakasoja lukuunottamatta. Kelvollinen suoritus nuorelta neidiltä, tarina ei tosin kerro oliko siinä alunperin kuumat hajut vai konkreettiset linnut mutta tiedotus jokatapauksessa.


Nasta-mutsi pääsi pyörälenkille ja uimaan, viimeaikoina onkin ollut äärimmäisen nälkäinen sekä yltiöseurallinen. Lassen kanssa noustaan eriaikaan ylös joten Nastan mielestä tämä on loistava tilaisuus hyödynnettäväksi ja osaa esittää yhtä nälkäistä meille molemmille. Optimisti viimeiseen asti, vanhemmat koirat ovat herttaisia kun uusia jekkuja ei juuri löydy mutta vanhoja hyväksihavaittuja kannattaa ottaa sillointällöin kokeiluun.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Hei, Blogi ja kennelsivumme löydät jatkossa täältä -  NASTASTI kennel . Tervetuloa tutustumaan.