maanantai 28. syyskuuta 2015

Lysti 15 viikkoa

Lystistä on tullut vauhdikas pikkuriiviö joten tällä viikolla ei olla mitään uutta edes yritetty opiskella. Lähinnä ollaan kerätty syksyn satoa metsästä ja nautittu aurinkoisista syyspäivistä. Reagoi kaikkeen voimakkaasti ja muutoinkin energia on kanavoituna ihmisten kiusaamiseen joten välillä on parempi kerrata vain opittuja taitoja.  Kyyhkyt niillä on hyvä ja fasaanin hajuillekin on herännyt.


Nastan kaivon naftaliinistä ja projektina tottelevaisuuskokeiden voittajaluokka. Varmuudeksi ilmoitin suoraan kokeisiin niin en pääse enää luistamaan;) Täytyy yrittää tehdä jäljellä oleva aika oikeita asioita niin tulokseen hyvät mahdollisuudet. Aamupäivisin teen pieniä osioita ja illalla toiveissa muutama liike kokeenomaisesti.  Jos tössii niin liikettä puretaan taas keittiötokona. Huh, mahanpohjasta ottaa koko ajatus mutta pitäähän sitä jollaintavalla yöunensa menettää:) Edelleen suurimmat ongelmat on ruudun löytämisessä ja hahmotus onko liike kaukokäskyt vai luoksetulo. Yritän selkeyttää tekemällä koematkalla eli  luoksetulo 30m ja  kaukokäskyt 10m. Temputan ennen kaukoja yhden vaihdon niin tajuaa mikä juttu on menossa. Toivottavasti eivät heitä kehästä pienen kikkailun takia mutta keltainenkortti on menetettyä 40 pistettä parempi vaihtoehto. Perusteistakin löytyy purettavaa, eli perusasennosta maahanmenot ovat nihkeitä ja saattaa jättää vajaaksi. Onneksi maahanmenolla ei ala kuin paikkamakuu, kaukokäskyt sekä luoksetulo- sopiva ahdistus jo näistä. Mutta koira on hyvä ja rehti, tekee varmasti niinkuin on opetettu ja tarjoaa sitä mistä on eniten saanut palkkaa;)



Kyyhky ja tunnari. Huvittava otus, linnuille rauhottuu hyvin ja kaikki muut lähtee korkealta kovaa. Mutta sitä saa mitä vahvistaa ja tykkään tuosta energiasta todella paljon. Aivan erilainen kuin äitinsä, en muista onko minulla koskaan ollut näin rämäpäistä pentua mutta on ainakin mistä muokata mieleisensä. Eilen tapeltiin hampaiden katsomisesta ja laittoi hanttiin yllättävän paljon. Nasta tuli huolestuneena katsomaan että mitä ruumiinosaa irrotetaan kun oli melkoinen konsertti eteisessä:) Hampaat saatiin katsottua ja kun irti päästin niin häntä pystyssä jatkoi touhujaan niinkuin mitään olisi edes tapahtunut. Just siisti! Tänään ei kehdannut tapella kun se ei tässä talossa mitään hyödytä ja asia oli siltä osin käsitelty. Lapsien kanssa leikit sujuu, tänään Aino leikki kummitusta ja Lystiin meni täydestä läpi. Kylläpä pikkutyttöä kikatutti kun seisojanpenikka kurkisteli pöydän alta ja varmasti Lystiäkin nauratti yhtälailla kun tajusi kuka tämä pelottava kummitus oli. Olen kyllä ylpeä pikku-ketystä kun toimii koirien kanssa hienosti pitäen huolta myös karvaisten erityisoikeuksista. Tämän on huomioinut myös Weppi  ja nykyään vanha rouva nukkuu yönsä vain ja ainoastaan lastenhuoneessa. Yhtälö on toimiva, vanhus pääsee sänkyyn nukkumaan ja lapset saa nukutuksi kun Weppi kuuleman mukaan karkoittaa kummitukset pois. Idea tuli Ainolta itseltään ja Weppi näyttää olevan tilanteesta hyvillään.





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Hei, Blogi ja kennelsivumme löydät jatkossa täältä -  NASTASTI kennel . Tervetuloa tutustumaan.