sunnuntai 14. toukokuuta 2017

Äitienpäivä


Eilen vietettiin äitienpäivää, toissavuonna sain lahjaksi kyyhkyslakan, viimevuonna mansikantaimipenkin ja nyt 16 minuuttia omaa-aikaa jonka törsäsin lehdenlukemiseen sekä astianpesukoneen täyttöön. Toukotyöt ovat siis alkaneet, isännällä pitää kiirettä ja likkojen kanssa huolehditaan lähinnä muonituksesta ja kahvinkeitosta.

Tokotreeniä teen haravoimisen lomassa,  silloin tällöin pyydän Lystin hommiin ja puuhastelen liikkeidenosia.  Vaihdoin maasta istumaan käskyn hopista -sivuksi jota käytän myös seuraamisessa.  Pieksämäellä muistaakseni tarvitsi jossain ylösnousussa tuplakäskyn, tällätavalla pelastuu pisteitä muutama jos niikseen on. Oma focus on jo seuraavassa luokassa mutta vielä pitää pariviikkoa malttaa ja toivoa koulutustunnusta TOKON SM- kisoista.  Tosin jos floppaa niin sekään ei haittaa, seuranmestaruus olisi kivempi käydä alossa kuin avossa. Juhlat ovat jokatapauksessa tilattu, naapuri järjestää 60-vuotisjuhlat lauantaina.  Jossei pääse koularia juhlimaan niin kilisteltäväksi jää minun ja Lassen ensimmäinen julkinen esiintyminen joka oli kymmenenvuotta sitten yllättäen kyseisen naapurin viisikymppisillä. Hauska sattuma, Matti pitää siitä huolen että treffikympit tulee aina juhlittuksi.

Weppi kävi mätsärissä pyörähtämässä, ikä ei tassuissa painanut ja sijoittui hienosti BIS2.  Tuomarin kyseessä ikää,  tarkisti vielä että 11 kuukauttako mutta kyllä se vuosia alkaa olemaan. Lisäsin ruokaan E-sekä B- vitamiinia kun huomioin että oikeassa takajalka alkaa kiivaassa mielentilassa helposti tärisemään. Oireet katosivat; en sitten tiedä auttoiko vitamiinit,  aurinko, back on track vai lenkkeilykielto saksalaisien huimapäiden seurassa. Hyvä näin, muutoin onkin kaikinpuolin hyvässä kunnossa vaikka luulen ettei kuulo ole aivan tallella koska välillä unohtaa haukkua vieraita jossei Lysti ole niistä etukäteen ilmoittanut;)

Lonkkakuvia on useampi pyöritellyt, myös kuvannut eläinlääkäri on katsonut ne läpi todeten että on aivan hilkulla ja suositteli kuvausta vuoden päästä uudelleen. Tietysti tämä tieto on Nastan jalostuskäyttöä miettien hyvä asia, Ainokin ilmoitti että ei tahdo mitään amerikanspanielia vaan Nastan pennun josta tulee sitten Oikku.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Hei, Blogi ja kennelsivumme löydät jatkossa täältä -  NASTASTI kennel . Tervetuloa tutustumaan.